Πισίνα - Ψύξη - Θέρμανση

Ψύξη - θέρμανση

Τοποθέτηση συστημάτων Ψύξης - Θέρμανσης

Η μελέτη και τοποθέτηση άρτιων συστημάτων ψύξης και θέρμανσης είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων για κάθε επιχείρηση και οικία και φροντίζουμε να βάζουμε ως προτεραιότητα σε κάθε κτίριο που αναλαμβάνουμε.

... basic polka dots basic polka dots
... basic polka dots basic polka dots

Πισίνα & Υπαίθριες κατασκευές

Πισίνα

Η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει μια ολοκληρωμένη μελέτη πισίνας, τον σχεδιασμό της καθώς και την κατασκευή της σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών της. Εξασφαλίζουμε την καλή λειτουργία της καθώς και προτείνουμε αξιόπιστους τρόπους καθαριότητας, έτσι ώστε να επιτυγχάνονται οι στόχοι υγιεινής και οπτικά εξατομικευμένου αποτελέσματος.

Τεχνητές Λίμνες - Τεχνητοί καταρράκτες - Σιντριβάνια

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση σιντριβανιών, τεχνητών λιμνών και καταρρακτών με εγγυημένα προϊόντα ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Επιτυγχάνουμε ένα μοναδικό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα για την σωστή ανάδειξη του χώρου.

Αυτόματη επεξεργασία νερού

Spa

Υδρομασάζ

Η υδροθεραπεία δηλαδή ο συνδυασμός διαφορετικών τεχνικών άσκησης πίεσης νερού και αέρα στο σώμα προσφέρει ευεξία και χαλάρωση στον άνθρωπο. Επιπλέον, αποτελεί κριτήριο επιλογής για τον πελάτη ανάμεσα σε πολυτελή ξενοδοχεία.

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί κατασκευές υδρομασάζ, ειδικές, εγκιβωτισμένες σε μπετό. Με την κατάλληλη μελέτη και τοποθέτηση σωληνώσεων από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας επιτυγχάνεται εύκολα η μέγιστη λειτουργικότητα αλλά και η ποιοτική εικόνα του υδρομασάζ.

... basic polka dots basic polka dots

Οι υπηρεσίες μας